SERVEIS      


Importació i exportació de tot tipus de productes a qualsevol punt de la geografia espanyola i de la UE Les nostres principals zones d'operació són, França, Itàlia, Grècia, Anglaterra i Alemanya, entre d'altres.

Emmagatzematge de mercaderies; tant refrigerades com congelades, així com emmagatzematge de tot tipus de mercaderies en general.

Distribució de la mercaderia a qualsevol punt de la geografia espanyola o europea, ja sigui grupatge o càrrega completa.

Solucions de rapidesa: descàrregues d'emergència, emmagatzematge i distribució, oferint una major agilitat i funcionalitat al nostre servei.

Conductors:disposem d'una plantilla de professionals, formats i especialitzats en el sector, per oferir la millor oferta de servei i qualitat als nostres clients.

Flota: disposem de camions frigorífics a temperatura controlada que oscil·len entre 0 º C i -25 º C. També vehicles multitemperatura, aptes per al transport de diverses temperatures conjuntament.

La nostra flota està composta per 65 tràilers i 70 semi-remolcs frigorífics així com vehicles de 3 eixos, també frigorífics, dotats tots ells, amb els mitjans tècnics més avançats quant a sistemes de comunicació, control de temperatura i equips de fred d'última generació , capaços de mantenir la cadena de fred d'aquells productes que així ho exigeixen durant el període de transport.

 

 

 

Transports Frigorífics del Segre, S.L.
Pol. Ind. Camí dels Frares,
Recinte CIM · C/ D · P. 5
25190 Lleida - España

T. +34 973 216 450 (10 líneas)
F. +34 973 216 259

transfrise@transfrise.es

 

© Copyright Transfrise, All rights reserved.
Avís Legal